Hem anat d’excursió

El curs s’està acabant i els nens de l’escola  de Sentfores, avui  hem fet  l’última sortida del curs. Hem anat d’excursió a una casa del poble.

En aquesta casa hem pogut veure alguns dels animals que fins ara vèiem en els contes  de l’ escola:  gossos,  gallines, ànecs,  conills… ha estat  divertit  poder-los veure tan d’aprop i tocar-los una mica. Quina sensació!!! Eren  tous i suaus,  uns tenien plomes,   d’ altres pèl,  n’hi havia que estaven  tranquils i d’ altres  espantats,  gairebé més que nosaltres quan sentíem les seves veus, i és que…  alguns  eren  una mica cridaners!!!També hem vist un jardí ple de floretes de tots colors, i un hort  en el que no hi faltava de res.

Hem passat una estona  d’allò més divertida descobrint un entorn diferent al de cada dia.

Un pensament sobre “Hem anat d’excursió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *