EL NOSTRE HORTET

Fa uns quants dies va venir a la llar d’infants l’avi Quico i ens va plantar enciams, cebes, tomaqueres i carbassoneres al nostre hort!! Ens el va deixar a punt i  ara  ens toca a nosaltres, els petits, fer d’hortelans.

Amb ajuda de les mestres el regarem, el cuidarem, i alhora observarem tots els canvis  que vagi fent tot allò que hi ha plantat… i… segons ens han explicat, d’aquí a unes setmanes ens podrem emportar a casa el resultat del nostre  treball. De moment  ja hem vist, que a part de nosaltres, cada dia vénen els ocells i els cargols a veure el nostre hort. Això sí!!! Ells no només l’observen… ells en fan un tastet!!! Esperem que ens en deixin!!!

Un pensament sobre “EL NOSTRE HORTET

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *