PER QUÈ TRIAR LA LLAR D’INFANTS PRIVADA SENTFORES?

Perquè està només a dos minuts de Vic  i pots aparcar davant la porta.

Perquè només pagues pels dies que el nen es queda al menjador i no tot el mes.

Perquè el dinar és molt bo, amb cuina pròpia a l’escola de Sentfores i només costa 6,5 eur al dia i si te’l portes, 4 amb el berenar inclòs .

Perquè també treballem el juliol i no tanquem per Setmana Santa i per Nadal només una setmana.

Perquè comencem el curs el 3 de Setembre.

Perquè el servei bon dia només costa 15 eur al mes i és de 3/4 de 8 a 3/4 de 9.

Perquè l´hora extra a la tarda fins a les 18:00 està inclosa a la quota mensual.

Perquè tenim el millor horari , de 8:45 a 13:00 i de les 15:00 a les 18:00.

Perquè les quotes l´any passat eren de només 150 eur mensuals.

Perquè les quotes adicionals en total son de només 150 eur l´any.

Perquè fem un 20% de descompte pel segon germà.

Perquè és una escola petita i això es tradueix en qualitat educativa, parlem de 12 nens com a màxim a P1 i de 16 a P2.

Perquè el teu fill en la seva primera edat escolar creixerà en un entorn natural i saludable.

Perquè tenim un projecte educatiu brillant.

Perquè miris per on ho miris és la millor opció.

4 pensaments sobre “PER QUÈ TRIAR LA LLAR D’INFANTS PRIVADA SENTFORES?

  1. I tant que és la millor opció! nosaltres hi hem portat els nostres dos fills i n’estem encantats, els nens gaudeixen d’espais exteriors perfectes i amb la novetat que aquest any tenen hort! a veure si els cargols ens deixaran tastar els enciams…
    Bromes a part, també ens ha agradat molt el fet que sigui una escola petita, les relacions amb les mestres són molt fàcils, els horaris, a part de ser molt bons per la gent com nosaltres que treballa però que s’emporta els nens a dinar a casa, tampoc són estrictes, és a dir que no hi ha una hora estipulada per recollir el nen i això va molt bé.

  2. El perquè està claríssim! només hem de mirar el que ens ofereix aquesta llar d’infants i comparar-ho amb les altres llars d’infants. No hi ha color!

  3. Sentfores es mareix tenir una Llar d’infants així com té l’escola, ja que els nens des de petits poden començar la seva educació en aquest entorn tan rural. La primera vegada que vaig venir vaig tenir la sensació de que el meu net estava com a casa ja que no volia marxar perquè estava molt content jugant amb tots els amics i amigues que ha fet aquest curs. Ara ha fet P1 i estic segur que seria fantàstic poder fer el P2 amb els mateixos companys, companyes i mestres.

  4. Per nosaltres portar la nostra filla a la llar d’infants Sentfores ha estat la millor opció. Detalls com aules recollides amb menys nens que a les altres llars, el tracte tan proper amb les mestres, els horaris flexibles, facilitat d’aparcament, un parc al costat amb una gran zona verda, etc… Són tots aquests detalls i d’altres que fan de que una llar d’infants petita esdevingui una llar d’infants gran a on el tracte comunicatiu entre nens, pares i mestres és present dia rera dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *